Szolgáltatásaink

 
Játékbemutatók                  Táblák értékesítése               Versenyszervezés

Igény és megállapodás szerint több táblával biztosítunk  játék-lehetőséget játékvezetéssel, oktatással gyermekfesztiválokon, iskolai rendezvényeken, céges partykon, klubnapokon, vendéglátóhelyek rendezvényein, sportnapokon vagy bárhol máshol - korosztálytól, tudásszinttől és létszámtól függetlenül. 

Kapcsolatban állunk a legügyesebb, leggyakorlottabb versenyzőkkel, akik szívesen vállalkoznak látványos  technikai show  bemutatására, trükkjeik megtanítására, de egy-egy meccsre is kihívhatók. 

Bátran, csak bátran!...

  .

Az általunk ajánlott Rimár-féle, kis szériában készített táblák minden igényt kielégítenek. A pontos kidolgozás, a kiváló csúszási tulajdonságok mellett nagy előnye, hogy kompatibilis a hazai és nemzetközi versenyeken használatos táblákkal.  

A fa természetes anyaga és mintázata esztétikai élményt is nyújt a játékélmény mellett, akár a lakás dísze is lehet egy ilyen tábla.  

A teljesen új v. felújított táblákat valamennyi, a játékhoz elengedhetetlenül szükséges kiegészítővel és szabály- valamint karbantartási ismertetővel adjuk át.

A Magyar Crokinole Szövetséggel együttműködve 15 éves rendezvény- és versenyszervezői tapasztalattal fogunk minél több versenyzési és játéklehetőséget biztosítani azok számára, akik szívesen keresnének új kihívásokat és fejlődni szeretnének.

Az iskolai gyerekversenyektől a szabadidős  nyílt versenyeken át hazai ranglista-versenyek szervezése szerepel idei terveink között, és kiemelt cél az európai nemzetközi versenyrendszer kiépítéséhez szükséges szerepvállalás. 

 2016 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el